Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Παραδοσιακοί Χοροί - χοροεσπερίδες - Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Ο σύλλογος "Ιωάννης Παπάφης" διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα χοροεσπερίδες και διάφορες εκδηλώσεις συνεστίασης με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών του και την ανταλλαγή απόψεων για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του συλλόγου. Οι συνευρέσεις αυτές βοηθούν την ανάπτυξη του συλλόγου μας και την προσφορά ακόμη περισσότερων και καλύτερων παροχών προς την τοπική κοινωνία.

Οι σημαντικότερες και σε μόνιμη βάση εκδηλώσεις είναι:
  • Ο ετήσιος χορός του συλλόγου που λαμβάνει χώρο συνήθως στις αρχές κάθε έτους.
  • Ο ετήσιος αγιασμός των αθλητικών τμημάτων και των ακαδημιών ποδοσφαίρου που γίνεται το φθινόπωρο κάθε ημερολογιακού έτους στις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις και που καταλήγει σε γιορτή.
  • Η ετήσια γιορτή για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου που λαμβάνει χώρα επίσης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις μας, το μήνα Ιούνιο κάθε ημερολογιακού έτους.

εικόνα από την συνεστίαση του συλλόγου το 2015ο αγιασμός του 2015 στο γήπεδο

Ο σύλλογος μας λειτουργεί υποστηρικτικά σε όλες τις γιορτές και εκδηλώσεις των Παπάφειου Ορφανοτροφείου. Επίσης δέχεται στις ακαδημίες του δωρεάν τα παιδιά του Παπαφείου ιδρύματος, όπως και αυτά του Παιδικού Χωριού SOS και αναλαμβάνει τον εξοπλισμό τους με υλικοτεχνικό υλικό .

Η πρόσοψη του παπαφείου ιδρύματος

Προβολές παιδικού κινηματογράφου λαμβάνουν χώρα στο γραφείο - εντευκτήριο του συλλόγου, όπως και προβολές μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλα τα μέλη και φυσικά τους αθλητές του συλλόγου.

υπαίθρια προβολή ταινίαςυπαίθρια προβολή ποδοσφαιρικού αγώνα

Επίσης διοργανώνονται σεμινάρια κυρίως με θέμα τα παιδιά, την διατροφή τους και την ψυχολογία τους. Τα φετινά σεμινάρια είναι υπό την αιγίδα του ΟΠΑΠ. Μαθήματα ξυλογλυπτικής, παραδοσιακών χορών και διάφορες άλλες εκδηλώσεις (π.χ. φιλανθρωπικές) λαμβάνουν χώρο στον σύλλογο μας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τους υπεύθυνους των αντίστοιχων τμημάτων του συλλόγου.

γλέντι σε εκδήλωση του συλλόγου μας