Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Ράγμπι | Ακαδημίες και αντρική ομάδα LionsΟ σύλλογος μας σε συνεργασία με τους Lions RFC έχει δημιουργήσει ακαδημία ράγκμπι στη Θεσσαλονίκη για παιδιά από 10 έως 17 χρονών.

Οι Thessaloniki Lions ιδρύθηκαν τον Ιούνιο του 2008 από αθλητές του rugby στην ανάγκη που παρουσιάστηκε για τη δημιουργία ενός σχετικού αθλητικού σωματείου. Κάνοντας σταθερά βήματα οι Lions έχουν καταφέρει να θεωρούνται από τα σημαντικότερα μέλη της ελληνικής κοινότητας rugby τόσο αγωνιστικά όσο και έξω-αγωνιστικά. Παράλληλα η ομάδα συμμετέχει ενεργά και στην διάδοση του ελληνικού rugby με αθλητές της που συμμετέχουν στην εθνική Ελλάδας καθώς και με φιλικά εκτός συνόρων.

αγώνας ράγκμπι των lions rfc

Οι προπονήσεις των ακαδημιών ράγκμπι γίνονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, όπως και της ανδρικής ομάδας. Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και η συνδρομή κοστίζει 20 ευρώ το μήνα. Το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού είναι ένα χαρτί από γιατρό (παθολόγο, καρδιολόγο η παιδίατρο). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στα γραφεία του συλλόγου μας ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας, στο Παπάφειο ίδρυμα (η είσοδος είναι από Κατσιμίδη 21).

Ανδρική ομάδα ράγκμπι 2016 - 2017

Γυναικεία ομάδα ράγκμπι 2016 - 2017

Η Ελληνική ορολογία του ράγκμπι


Ράγκμπι για αρχάριους