Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Ακαδημίες ποδοσφαίρου θεσσαλονίκης Προ-παιδικό

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου Προ-παιδικό, περιλαμβάνουν τα παιδιά 11 και 12 ετών. Πρόκειται για την επονομαζόμενη "χρυσή ηλικία". Τα παιδιά έχουν καλή αυτοσυγκέντρωση σε στόχο, εξαιρετική παρατηρητικότητα και ανεπτυγμένη πλέον αντίληψη. Ο στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι η εισαγωγή στην εκμάθηση της ατομικής τεχνικής και της τακτικής της ομάδας.

η ομάδα ακαδημιών ποδοσφαίρου το προ-παιδικό τμήμα

Στις ακαδημίες ποδοσφαίρου στο προ-παιδικό τμήμα τα παιδιά λαμβάνουν τα εφόδια για το πως επιτίθεμαι, πως αμύνομαι και πως συνεργάζομαι για να τα επιτύχω. Είναι η ηλικία στην οποία το παιδί μπορεί να πάρει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν ασκήσεις εκγύμνασης, προγράμματα με μπάλα, εκμάθηση ομαδικής και ατομικής τεχνικής και διπλά παιχνίδια εξάσκησης. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένε στις ικανότητες των παιδιών και τα ομαδικά προγράμματα στην ικανότητα τους ως ομάδα. Τα παιδιά οργανωμένα σε μικρές ομάδες και υπό την καθοδήγηση των προπονητών κατευθύνονται στην διάρκεια της χρονιάς προς το επόμενο επίπεδο, όπου πλέον θα μάθουν να αγωνίζονται σε πραγματικές συνθήκες.

το προ-παιδικό της ακαδημίας ποδοσφαίρου μετά από αγώνα

Όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου Προ-παιδικό, γίνονται στο Δημοτικό γήπεδο Μαλακοπής.. Για την σωστή άθληση των παιδιών οι προπονήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα των προπονήσεων στην αρχική σελίδα.

το πρόγραμμα των προπονήσεων της ΕΠΟ για το προπαιδικό