Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης Παιδικό

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου Παιδικό, περιλαμβάνουν τα παιδιά 13 και 14 ετών. Μαζί με τα τμήματα του προ-παιδικού αποτελούν την επονομαζόμενη "χρυσή ηλικία". Τα παιδιά έχουν πλέον σωματική και ψυχική ισορροπία. Διαθέτουν αυτοπεποίθηση και ικανότητες απόδοσης και συντονισμού. Ο στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι η συστηματική εκμάθηση των βασικών τεχνικών και η εφαρμογή τους σε συνθήκες πίεσης από τον αντίπαλο.

η ομάδα ακαδημιών του παιδικού στη θεσσαλονικη

Στις ακαδημίες ποδοσφαίρου στο παιδικό τμήμα, προάγονται οι θετικές ιδιότητες της προσωπικότητας του κάθε παιδιού και η ετοιμότητα της απόδοσης τους στις τακτικές προπονήσεις. Οι αθλητές μαθαίνουν ότι αποτελούν κομμάτι της ομάδας και ως εκ τούτου δεν πρέπει να επιβαρύνουν το σύνολο με αβίαστα λάθη και επιπόλαιες ενέργειες.

Οι προπονήσεις του Παιδικού, περιλαμβάνουν υποκινητικές ασκήσεις με τη μπάλα μεμονωμένα ή σε ομάδες για την εισαγωγή στις βασικές τεχνικές του αθλήματος. Περιλαμβάνουν επίσης την εξάσκηση μονομαχιών σε διάφορες καταστάσεις (ένας εναντίον ενός). Τέλος περιλαμβάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης του σώματος και ασκήσεις άμεσης αντίδρασης και εκκίνησης.

επίσημη φωτογράφηση του παιδικού τμήματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου

Όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου Παιδικό, γίνονται στο γήπεδο της Μαλακοπής.

Δευτέρα:            19:30 έως 20.30

Τετάρτη:             18,30 έως 19,30

Παρασκευή:        19:30 έως 20.30


το πρόγραμμα προπονήσεων την ΕΠΟ για το παιδικό τμήμα