Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης | JuniorΟι Ακαδημίες ποδοσφαίρου Pro-Junior, περιλαμβάνουν τα παιδιά 9 και 10 ετών. Μέσω της διασκέδασης και της ικανοποίησης που προσφέρει το ποδόσφαιρο στα παιδιά δημιουργούμε ολιγομελείς ομάδες των 10 - 12 παιδιών και συμβάλουμε στην ανάπτυξή και την πρόοδό τους. 

φωτογράφηση της ομάδας ακαδημιών junior

Οι μέθοδοι εκμάθησης του ποδοσφαίρου μέσα από το παιχνίδι και με ένα τρόπο εκπαίδευσης που βασίζεται σε συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι προσβλέπουν στην εκπαίδευση των παικτών στον τομέα της τεχνικής, της τακτικής και της ανθρώπινης συμπεριφοράς, συγκροτούν μια φιλοσοφία την οποία και ακολουθούν όλες οι προηγμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Οι μικροί μας αθλητές σταδιακά και ως το τέλος της σαιζόν, μαθαίνουν να συνεργάζονται πάνω σε ένα κοινό στόχο και βάζουν τις βάσεις για μια αθλητική θεώρηση της ζωής τους.

η ομάδα των ακαδημιών ποδοσφαίρου στο ημίχρονο ενός αγώνα

Όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου Pro-Junior γίνονται στο δημοτικό γήπεδο Μαλακοπής. Για την σωστή άθληση των παιδιών οι προπονήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα των προπονήσεων στην αρχική σελίδα.

Τα φιλικά παιχνίδια με άλλες ακαδημίες ποδοσφαίρου γίνονται την Κυριακή.
πρόγραμμα προπόνησης από την ΕΠΟ για τα τζούνιορ

Το νικητήριο γκολ του τελικού του πασχαλινού τουρνουά το 2015