Χορηγοί Ημερολογίου 2018

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτη ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου (11/11/2015)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίασή του, με πλήρη απαρτία & ομοφωνία απεφάσισε:
Να στηλιτεύσει την σπουδή νεόκοπων τάχα υπερασπιστών των τροφίμων, που συνειδητά εκπροσωπούν δόλια συμφέροντα των εντολοδόχων τους, που σαν τελικό σκοπό έχουν την αποδόμηση του έργου, την απαξίωση της προσφοράς, το μάταιο της συνέχειας & τέλος αυτήν την ίδια την ΄΄Φραγή΄΄ του Παπαφείου, μηδενίζοντας προσφορά & έργο ενός & πλέον Αιώνα, για ιδιοτελείς & μόνο σκοπούς.


Βρήκαν πάλι την ευκαιρία οι κερδοσκόποι μηδενιστές τα ΄΄Βαποράκια΄΄ της παραπληροφόρησης να ΄΄ρίξουν΄΄ στην παγίδα τους απληροφόρητους εκφραστές των Μ.Μ.Ε. & χρήστες των μέσων μαζικής κοινωνικής δικτύωσης με αληθινά αυξημένες κοινωνικές ευαισθησίες.

Έβαλαν στο καζάνι & αναδεύουν ψυχές άμοιρων παιδιών, που την παραμονή τους επέβαλαν στο Ίδρυμα οι κατά τόπους Εισαγγελείς με εντολή τους, σαν λύση στην ακραία πολλές φορές παραβατική συμπεριφορά των παιδιών αυτών.

Παιδιά που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, δεν έχουν καμιά ηθική ψυχολογική υποστήριξη, πρόνοια προσανατολισμό με τη Κρατική σχεδόν εγκατάλειψη, να καθιστά την διαβίωση & την σίτιση ακόμα προβληματική.

Έρμαια σήμερα σε εμετικούς συνειρμούς των ΄΄καλών΄΄ που ξύνουν πληγές & τι ψυχές αυτών των παιδιών, οδηγώντας τα στην απόγνωση & σπίλωσή τους.

Όμως δεν κατάλαβαν ότι σπιλώνοντας ψυχές & υπολήψεις, σπιλώνουν το Παπάφειο & το Έργο του Κτήτορα, σπιλώνουν 30.000 & πλέον αποφοίτους, τις οικογένειές & τους φίλους τους σε όλα τα πλάτη της Χώρας, σε όλα τα μήκη της Γής.

Όλοι αυτοί & ο Σύλλογος μας των αποφοίτων & φίλων του Παπαφείου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΗΣ» προασπίζοντας αυτό το έργο & την συνέχειά του σε νέες εφικτές λειτουργικές βάσεις, σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της διαθήκης του Κτήτορα. Αυτό το αιώνιο έργο & την συνέχειά του προασπίζεται ο Σύλλογός μας, τίποτε & κανέναν άλλον.
Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΑΓΚΑΛΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ                                  ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ